Odotellessa ostin sekä Fitnessin mansikkapatukoita että Paussin vadelma-mansikkapatukoita. Testissä selvisi, että Paussit oli parempia.

 

 

Tänään kotiin tultaessa syötiin veljen ja siskon kanssa hampurilaiset ja veli huomasi irrottaessaan hampurilaisen kannen, että ketsuppi oli tehnyt hauskan näköisen painauman siihen! Onko se nyt sitten norsu (niin kuin veljelle ensin tuli mieleen), vai koira...?

Keskiviikko 5.8.

Tiistaina ja tänään kuunneltiin abikurssilla ruotsin pitkiä yo- kuunteluita, jotka meni aika pyllylleen. Yhyy. Tänään oli myös ekstrapitkä päivä, kun opiskeltiin 9.00-15.15. Meinas pää tippua pöydälle.

Huomenna on sama juttu ja autokouluakin. Siinä sitten on taas (ma ja ti oli myös) vasta iltamyöhällä kotona, käy nopsaan netissä ja koiran kanssa lenkillä, josta suihkuun ja syömään ja hampaiden pesulle ja naattina nukkumaan.

Ja sitten on taas noustava ja...

Perjantaina ei olisi onneksi kuin puoli yhteen. JEE!

Ja sitten on miniloma, kunnes keskiviikkona alkaisi virallisesti koulu. Tai no - keskiviikkona on jotain yhteistä kivaa salissa ja hengailua luokassa jne... Vasta torstaina aletaan kunnolla ahkeroimaan. Yeah right. Kokonaista KOLME kytkentää VAPAANA ensimmäisessä jaksossa! <3

Maanantai 3.8, kun ruotsin abikurssi ja autokouluilu alkoivat:

Ehkä vähän ylireagoin. Hih. Siis vähän.

Ei se ollutkaan niin kamalaa. Se abikurssi ja autokoulu. Lukuunottamatta sitä, että en edelleenkään osaa ruotsia ja opettaja parveili lähes koko ajan selän takana, kun huomasi osaamattomuuteni ja kertoi, ettei tykkää "en tiedä" -vastauksista. Oookei.

Abikurssi kesti 4 ½ tuntia, mikä meni yllättävän nopsasti tehtäviä tehden (ja vääriä vastauksia laukoen).

Tämän jälkeen oli odotusta kolme tuntia, jolloin hengailin lukiolla ruotsin kirja kädessä (ja päädyin hakkaamaan bokilla päätäni ja toivomaan, että ne sanat jotenkin vain voisivat valua päähäni noin vain) ja kävin syömässä grillillä ruishampurilaisen (ja onnistuin taas ihmeellisesti sotkemaan uuden paitani huolimattomuuttani), kävin kaupassa katselemassa hyllyjä ja häippäsin hurjalla etanavauhdilla kävelemään autokoulua päin (olin vain kerran mennyt sen ohi, enkä eksynyt! wow!).

Ja se autokoulu. Tunti meni siinä, että kaikki saatiin ilmoitettua sinne (15 oppilasta; 8 amiskalaista ja 7 lukiolaista - jos nyt aletaan erottelemaan...) ja puoli tuntia opettaja jaksoi näyttää erilaisia videoita, kunnes luovutti hiki otsaltaan tippuen. No olihan se juu melko lämmin päivä.