Hihittelin äsken itsekseni kirjautuessani Vuodatukseen sisään. Joku oli googlannut itsensä tänne sanoin: 'paavo lipponen sormi nenässä'! Ehkä hauskin ikinä!

Lisäksi tänne on googlailtu hakusanoin: 'Tukholma karaoke', 'hammaslääkärit tukholma', 'animecon' ja 'gilmoren tytöt'.

Se siitä. Hairahduin taas sivupoluille, kun piti kertoa Kuopio-reissusta - kuvien kanssa! Ei niitä kyllä hirveästi ole.

Dr. Oetkerin Creme Deli oli varsin valaiseva kokemus... Mmm!

Ja kuten sanoin aiemmassa merkinnässä, torstaina ja perjantain välisenä yönä oli kaamea myrsky, ukkosti ja salamoi. Tässä kuvaa torstai -illasta, jolloin ihailin nättejä pilviä, enkä voinut aavistaakaan, minkälainen yö olikaan tulossa...

... Ja mitä tämä merkintä olisikaan ilman Gilmore Girlsien toka tuotantokauden hehkutusta!?!

(Selvisi muuten, että Max oli pyytänyt Lorelaita naimisiin kanssaan, enkä tiennyt asiasta mitään, joten ykkönen mokoma ei ollut esittänytkään koko ekaa kautta uusintana telkusta! Murr... Ja Rory oli mennyt vaihtamaan pusua omahyväisen Tristinin kanssa!)

Oltiin siskokullan kanssa käymässä satamassa eräänä kauniina päivänä, joka oli lauantai. Nähtiin mm. pullojenkerääjäukko, joka aukoi roskiksia, löysi pulloja ja rikastui, ja juoppo-ahdistelija, joka ahdisteli nuorta naista, jolla oli koira. Ei käynyt naiselle ja koiralle onneksi mitenkään.

Sisko sitten sattui ottamaan ekat rei'itykset korviin Kauppakeskus Minnassa perjantaina, mitä olin todistamassa (tai vahtimassa, että sisko varmasti ottaa ne rei'ät vihdoin ja viimein korviin!).

Eilen jutskasin erään mummon kanssa, joka odotti, että pääsisi ruokakaupassa käymään. Samaa odotin minä. Mummo oli melko vakava, mutta kyseli paljon ja ihmetteli, kun sanoin asuvani vanhempieni luona. "Niin minkäs ikäinen sinä oikein oletkaan?" ja "Osaatko pelata rahapelejä?" Ööö..

Mummo vielä kehuskeli, että pitää ostaa paljon ruokaa, mutta osti vain maidon ja jäi kyyläilemään ihmisiä kauppaan ostoksensa tehtyään. Hassu! Toivotin siinä hyvät päivänjatkot hänelle ja jatkoin matkaa kummitädin asunnolle.

Illalla sitten lähdin kotiin, kun vanhemmat tulivat hakemaan ja jättivät pikkuveljen sinne. Hah hah!

Mitäs muuta... Niin! Harry Potter number 6.

Taisin vähän jopa yllättyä. Positiivisesti siis. Mikä on aina kiva juttu. Positiivisesti yllättyminen siis. Siis ainahan jää kaivelemaan, kun elokuvassa ei ole kaikkea selitetty, niin kuin kirjassa, eikä tämä leffa ollut poikkeus.

Mutta se 2 ja puolituntinen, jonka kulutin elokuvateatterissa, oli sen arvoinen. Upeat kuvaukset ja erikoistehosteet tekivät siitä hienon ja mieleenpainuvan elokuvan. Ja huumori myös.

Näyttelijöistä sen verran, että Daniel "Harry" oli (ja on aina ollut) jotenkin ärsyttävä hahmo kastissa, kun taas Alan "Kalkaros" on niin aww! Alan on aivan loistava näyttelijä ja sopii kuin nakutettu Kalkaroksen rooliin!

Ei tästä sen enempää. Katsoin äsken kolmituntisen Cleopatran ja olen ihan poikki.