I survived! Kirjaimellisesti! Ruokaa riitti just hyvin, eikä wc-rulla ehtinyt kulua loppuun. Hihhei!

Ei siitä kuitenkaan sen enempää.

Siis keitä kiinnostaa, jos Paavo Lipponen kaivaa nenää!? Tätä erittäin filosofista mietettä olen tässä pohtinut pari päivää. On jo nimittäin toinen googlautus noilla sanoilla tehty ja eksytty tänne upeaan blogiini.

Ihan random-heittopa tuokin. Ja lisää tulossa, koska yhtenäistä tekstiä jostain asiasta en saa tällä kertaa aikaan. Hah! Kärsikää te senkin keltamaksaiset kojootit!

Olin eilen harjoittelemassa autolla ajoa, vol 3. Isän kanssa - tietty. Meinasi hänellä kyllä otsa hiessä uiskennella, kun peruutukset ei meinanneet onnistua kunnolla...

Autokouluilu alkaa ei ensi viikolla, vaan sitten. Silloin alkaa myös ruotsin abikurssi, joka hirvittää, kun enhän minä mitään sitten osaakaan! Noh, ehkä opin siellä kurssilla ja loistan sitten YO-kokeessa (just joo); loisto-suunnitelma!

YO-kokeen (etenkin kuullun ymmärtämisen osion) ahdistumisen vastapainoksi odotan innolla kahta konserttia, joihin on liput ostettu, ja joihin olen suunnitellut meneväni (sikainfluenssa, uskallakin tulla vielä!!). Ensin on Maija Vilkkumaan juhlakonsertti Kuopiossa 18.9. (joop, sama päivä, kun ruotsin kirjallinen koe on!) ja sitten marraskuussa (12. päivä?) seuraa loistavalla asenteella ladatun P!nkin esiintyminen Helsingissä. Maijan konserttiin on aivan mahtipaikat: 3. rivillä, kun taas P!nkin... Noh, sanotaanko näin, että joltain screeniltä sitä tullaan seuraamaan (= paikat on ihan toisessa päässä, missä P!nk esiintyy...)...

Eilisen päivän WATTAAA?? -kohtaus tuli, kun kirjauduin sähköpostiin ja huomasin joltain tulleen viestiä. Ensin mietin, pitäisikö avata; enhän tuntenut tyyppiä lainkaan, mutta sitten uteliaisuus voitti, kun viesti ei näyttänyt roskapostilta.

Viesti oli joltain mieheltä (oli koko nimi ja osoite - lieneeköhän oikeita...), joka kertoi seikkailleensa IRC-galleriassa ja löytäneensä minun sivuilleni ja tykästynyt kuviini niin paljon, että halusi ottaa kuvia minusta. Ööö? "haluaisitko posettaa valokuvissa kotikonnuillasi elokuun alussa? olisin kiinnostunut ottamaan ihan ulkokuvia ja jotain taiteellistakin sälää."

"olen menossa tulevana viikonloppuna U2 konserttiin göteborgiin, mutta ihan elokuun ensimmäisenä ja toisena viikonloppuna oli tarkoitus bussipassilla suomea kiertää kameran kanssa."

Liitteenä mies oli lähettänyt kolme kuvaa, jotka ainakin väitti ottaneensa itse. Ensimmäisessä kuvassa "posetti" blondi, jolla oli yllään ainoastaan alusvaatteet (varsin pienet alkkarit...) ja kauluspaita, jonka (ainakin) pari ylimmäistä nappia oli avattu.

Toisessa kuvassa komeili (ja tämä tuli vähän yllätyksenä) Fran Perea, joka ei kuitenkaan vastaa täysin miesihannettani, mutta noh, jaa.

Kolmannessa kuvassa (tiedostonimenä tupu1) oli punatukkainen about 15-16- kesäinen, anorektikolta (ainakin liian laiha) näyttävä tyttö.

On se jännä. Uskon nimittäin, että Fran Perean kuva oli eksynyt joukkoon siksi, koska olin laittanut Serranon perheen suosikki-tv-ohjelmakseni galleriassa.

Ja bussipassilla... Just joo.

Nou, thänks! Sorry, mutta uskon vakaasti, että olet joku pedofiili/lastenraiskaaja -dude, johon ei ole luottamista. Sitä paitsi et kertonut, miksi haluat ottaa minusta kuvia (tuleeko ne jonnekin, saanko korvausta jne.). Ja muutenkin, en ole näillä näkymin valmistelemassa mallinuraa vain sen takia, että joku random tulee vinkumaan sähköpostiin, josko saisi kuvata. Haloo???!!

Valitettavasti luulen, että moni muu uskoo. Haluaisin NIIN kovasti, että ihmiset käyttäisivät enemmän päätään ja järkeään näissä asioissa, eivätkä luottaisi sokeasti - ennen kuin varmistuisivat 100 %, että tyyppi on, mitä väittää olevansa.

Kiitos! :D