Unelmat ei jätä rauhaan. Sehän on hyvä asia, onhan? Mutta liika on liikaa. Jo noin puolitoista vuotta on ajatuksia kituutettu Au Pair vuosi Usassa - unelmalla. Ja vielä vuosi lisää.

Enkä mahda sille mitään. Se turhauttaa, saa kiroamaan hitaasti raahustavaa aikaa. Vaikka tietää, että pitäisi nauttia vielä Suomesta, kun pystyy, koska vuosi menee nopeasti. Mutta ei vaan osaa. EVO!

Tästä matkakuumeesta kertoo jo sekin, että näin viime yönä unta mahdollisista perheistä, joihin minua haluttiin. Ja nehän oli ihan pyllystä - ne perheet siis. Yhdessäkin perheessä oli yksinhuoltajaäiti, jolla oli tyttölapsi. Ongelma: äidin ex-mies oli joku hullu tappaja, joka kantoi kaunaa äidille ja halusi murhata hänet ja lapsensa. Juu, ei kiitos.

Sitten oli myös joku yksinhuoltajaisä, jolla oli 6- vuotias poika, joka taasen näytti joltain 13- vuotiaalta ja oli yleisnero, kuten isänsä kehuskeli.

Mutta se unista. Lähiaikoina olen vain pohdiskellut, minne päin USAa haluaisin matkustaa. Haaveilen suurimmista kaupungeista - ihan vain siksi, koska olen itse lähtöisin 2600. asukkaan käpykylästä ja haluaisin kokea jotain suurta. Ihan sitä USAa itteään!

Lisäksi olen armoton julkkiskyttääjä ja nähtävyyksien katsastelija. Ja USAssahan niitä tunnetusti on. Ja pitäisi löytää sellaisia kaupunkeja, joissa noita voisi nähdä.

 

Los Angeles - Enkelten Kaupunki

Sijaitsee (of course) Kaliforniassa. Ainut miinuspuoli tulee siitä kuumuudesta. Ja hirveästä liikennehärdellistä, joka on kuulemma sekavaa ja hermoja repivää.

+ Hollywood- alue

+ Hollywood Walk of Fame

+ Grauman's Chinese Theatre

Ja jos tuonne osun sinkoamaan itseni, niin onhan näitä Conan O'Brienin ja kumppaneiden show'ta, joihin saa ilmaisia tikettejä (tällaisia sivustoja löysin googlettamalla 'free ticket show' tai jtn.). Niihinkin olisi aika coolia päästä!

 

New York - Iso Omena

USAn runsaslukuisin ja tiheimmin asuttu alue. Miinuksena... Noh, ei oikeastaan mikään!

+ Museoita vaikka kaikille jakaa

+ Ostospaikkoja vaikka kaikille jakaa

+ Empire State Building

+ Rockefeller Center

+ Times Square

+ Broadway

+ Central Park

Kyllä, vähän enemmän kuin Los Agelesissa, mutta silti veri vetää kumpaankin... Olisihan se varmaan mahdollista käydä molemmissa, mutta kumpaan oikeasti vuodeksi asumaan... Hmm...

Nähtäväksi jäänee, kumpaan kallistun. Lasken nyt toivon kohtalolle ja perheeseen, johon menen.