Nyt ei tule kuvia, ei. Kjäh kjäh! Se on teidän rangaistuksenne, kun ette ole kommentoineet!!

... No ei nyt sentään. En minä niin julma ole. Oikea syy kuvattomuuteen löytyy tästä kummitädin koneesta, josta ei tunnu löytyvän kameran piuhalle paikkaa! Ihan outoa! Täytyy laittaa sitten jälkeen päin kuvat tänne, kun pääsen kotiin.

Enivei, olen siis nyt Kuopiossa, vatsakupu täynnä ruokaa (tacoja ja tortilloja ahh) ja tulin angstaamaan koneelle.

Eilen kävin leffassa, elokuva kantoi nimeä Brüno. Koska 'Borat was so 2006'. Täytyy sanoa, että aika paljon alapää-juttuja siinä harrastettiin - mutta eikös Boratissakin harrastettu? Tosin Brünossa harrastettiin enemmän. Meno oli tietysti hurjaa välistä ja välistä ärsytti (etenkin!) homojen käännyttäjän luona käynti. Siis oikeasti, Amerikan ihmemaassa on tuollaisia!? Aika huhhuh huijaa! Brüno ei sinällään ärsyttänyt, lähinnä tuntui siltä, kuin hän ja koko leffa ilkkuisi juuri näille nykypäivän "haluan julkkikseksi hinnalla millä hyvänsä!!" -dudeille, mikä on ihan mahtavaa.

Ja juuri näin ajatellen tykkäsin moviesta. Koska välillä kesken leffan pysähtyi miettimään, että onko tämä nyt ookoota katsottavaa. Mutta että oli se.

Yöllä oli muuten ihan hullu myrsky! Menin yhdeltätoista nukkumaan ja heräsin puolen yön jälkeen siihen, kun salamoi ja ukkosti tiheään tahtiin. Jossain vaiheessa laskin, että ukkonen olisi kahden kilometrin päässä... Siinä sitten sikeästi nukkuvaa kummitätiä herättelemään, että ottaisi töpselit pois koneesta ja teeveestä. Vasta aamulla täti kyseli, että mitä sillon yöllä sattui! Hän oli nukkunut sikeästi yönsä, herännyt vain ottamaan töpselit ja nukahtanut taas.

Tänään olin ostoksilla ja hemmottelin itseäni ostamalla Gilmoren tyttöjen tokakauden dvd:nä! En aloittanut ekasta, koska sehän tuli teeveestä äskettäin (no on siitä vähäsen aikaa), joten tuntui loogisemmalta aloittaa kakkosesta. Minähän olen melkoinen Gilmore-fani, kun joskus pikkuskidinä satuin katsomaan ykköskanavaa ja jäämään koukkuun sarjaan. Se on vain niin ihana! Erityisen ilahduttavaa siinä on kaikki; etenkin hauska sanailu ja symppis-hahmot. Aww!

Huomenna menen katselemaan uusinta Potteria, klo 17.00. Edellisen HP-leffan katsastelin Englannissa, Brightonissa, enkä pitänyt yhtään. Se oli niin sekava ja outo! Vaikka sitä kehuttiin parhaimmaksi HP-leffaksi ever! Joten kuudetta HP-leffaa mennään katsomaan kovin epäilevissä tuumin. Toisaalta, oli hyvä tai huono, niin veikkaanpa, että kirjat voittaa kuitenkin.